Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Christina Aguilera de nieuwe Miss Topshop?

Door Tiany op 28.12.2008

En alweer een roddel uit fashionland maar de ervaring leert ons waar rook is...inderdaad! Dus zou het wel eens kunnen dat Christina Aguilera het nieuwe gezicht wordt van de populaire Topshop keten.

Christina de nieuwe Miss Topshop? Haar meest recente verschijning, deze futuristische retrolook, kan ons zeker bekoren!

christina_aguilera_220x198_copychristina_aguilera_220x198_4christina_aguilera_220x198_3christina_aguilera_220x198_2

De Britse billionair en topzakenman Philip Green, die ook hoofdaandeelhouder is van de übersuccesvolle Topshop, zou al gepraat hebben met Christina Aguilera. Het zou gaan over een contract van jawel, maar liefst 4.000.000 dollar !!!

De Amerikaanse topartieste is niet vies van commerciële deals en zo was ze eerder al het gezicht van o.a. Mercedes-Benz, Coca-Cola, Pepsi en Sony Ericsson. In 2003 was ze de muse en het model van de Versace fall/winter collectie en afgelopen jaar was ze het gezicht van de 'Shattered' lijn van juweelontwerper Stephen Webster. Naast haar eigen 2 parfums 'Christina Aguilera' en 'Inspire' heeft de Amerikaanse zangeres nog nooit een eigen kledinglijn uitgebracht.

Hoog tijd dus voor deze stijlkameleon om met een eigen collectie op de proppen te komen. Wij zijn alvast benieuwd wat het zal worden want Christina is niet meteen voorspelbaar te noemen. Wat wij dik oké vinden maar we houden toch een beetje ons hart vast als we denken aan het feit dat ze toch 2 keer op Mr. Blackwell’s lijst van "10 Slechtst Geklede Vrouwen" stond in 2000 en 2002.

Maar dit is toch al even geleden en wij geven Christina, zeker nu ze met TopShop in zee zou gaan, graag het voordeel van de twijfel. Keep you posted!

page loaded