Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eley Kishimoto ontwerpt voor Eastpak

Door Angelique op 26.12.2008

Vorig jaar werkte Eastpak nog samen met onze eigenste Raf Simons, die trouwens ook nog voor deze zomer een super coole Eastpak collectie ontwerpen heeft. Maar de tassenspecialist gaat als een sneltrein dus volgt al meteen een nieuw ontwerperstalent om U tegen te zeggen. Voor spring/summer 2009 kiest Eastpak eveneens voor een samenwerking met de 'meesters van de print', het in Londen gevestigde ontwerpersduo ELEY KISHIMOTO!

Resultaat? Wat Belmodo.tv betreft : wauw knap & check out de eerste campagne beelden!

campagne_blackcampagne_couple

EASTPAK staat al langer bekend om haar creatieve samenwerkingsverbanden én om haar uitbundig gebruik van prints en kleuren. De samenwerking met het kunstenaarsduo kon dus tot niks anders leiden dan een succesvolle, zoniet perfecte match...want ELEY KISHIMOTO creëert sexy prints, die wereldwijd constant een trend blijven zetten. Naast het voeren van hun eigen label, waren Mark Eley en Wakako Kishimoto afgelopen jaar de Creatieve Directeurs van Cacharel. Dus 'they really know what they're talking about', gelijk dat we zeggen ;o)

In de nieuwe collectie is de iconische Flash print toegepast in drie kleuren easy colors : blauw, rood en zwart. Classy ! Elke tas zal slechts worden uitgebracht in een gelimiteerde oplage van 1.000 individueel genummerde stuks met ELEY KISHIMOTO label. De aangepaste verpakking en de geëmailleerde pin doen verder het unieke en exclusieve karakter van de collectie alle eer aan.

campagne_eastpak_200x300easpak-eley-kishimoto_300x200

easpak-eley-kishimoto-collection_300x200

3tassen_300x200

De ELEY KISHIMOTO EASTPAK tassen zijn verkrijgbaar vanaf februari 2009 en zullen tussen de 45 € en 120 € kosten. Wij gaan er zeker een halen!

Eastpak steunt als urban lifestyle merk tal van artiesten, groepen en atleten, so check out http://www.eastpak.com/

page loaded