Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Girls From Omsk meets Kipling

Door Angelique op 25.12.2008

Zin in een reis in ware street couture style? Dan is de nieuwe Kipling à la Girls From Omsk echt iets voor jou.

Et voilà al meteen in primeur een eerste beeld van deze fijne samenwerking.

 girlsfromomsk_kipling_220x198

In 2007 won Girls From Omsk de prestigieuze 'Modo Bruxellae Prijs', wij wisten toen meteen dat ontwerpster Valéria Siniouchkina het ver zou shoppen in het modewereldje. Een dik jaar later brengt ze met haar verrassende Girls From Omsk, aansluitend op de nieuwe lente-zomercollectie 2009, een nieuwe funky tassen & een beperkte collectie apparel uit. Dit in samenwerking met het Belgische Kipling, dé specialist in casual bags.

Deze nieuwe collectie ademt techniciteit, ervaring en dat specifieke tikkeltje Girls From Omsk rebellie uit. De vinyl rugzakken en schoudertassen in zwart en lichtgrijs met een flashy accent van fluo-pink bevestigen het handelsmerk van ontwerpster Valéria Siniouchkina: het patchwork. Ideaal voor girls met een eigen stijl en eigen gevoel over mode!

Girls From Omsk interpreteerde het typische Kipling-aapje in een eigenzinnige urban-streetversie. De print op de zakken, draagtassen, T-shirts, hoodies en shorts geeft het hele verhaal van 'Monkey on the loose' weer. Het typische aapje op een atypische tocht door de door de stad voor de ultieme free & fancy reiservaring...vinden wij heel goed gevonden.

Check www.girlsfromomsk.be en ontdek er de hele collectie!

page loaded