Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sandrina Fasoli’s Mango collectie in preview!

Door Tiany op 22.12.2008

De allereerste "El Botòn Fashion Award" werd vorig jaar gewonnen door de Belgische collectie Sandrina Fasoli. Een geweldige prijs als je het mij vraagt aangezien de winning lady en haar partner in crime, Michael Marson, een leuk budgetje kregen van maar liefst € 300 000 en uiteraard ook de "honours" om een collectie in productie te mogen brengen voor de Spaanse modeketen. En daar gaat het nu om, want die collectie zal binnenkort eindelijk te koop zijn bij Mango en daar kijken we collectief ontzettend hard naar uit! 

Sandrina Fasoli ontwierp 11 ultra vrouwelijke silhouetten in haar ondertussen gekende Fasoli stijl, kleuren van dienst zijn weer pasteltinten en zwart. De creaties zijn naar Fasoli/Marson traditie steeds losjes om het lijf maar krijgen door de geweldige plissés de nodige elegantie. Zijde & chiffon zijn de luxury stofjes van dienst en dat in combinatie met de designer looks van het Belgisch duo aan een zacht Mango prijsje....geweldig lijkt het ons. Dat kan niet anders dan goed zijn!

fasoli_01 fasoli02

De Mango by Sandrina Fasoli collectie kan je in alle Mango stores vinden vanaf eind januari!

fasoli04 fasoli03

fasoli05

By the way, nog een Belg komt voor de 2de editie van "El Botòn" (in mei 2009) in aanmerking voor de very wanted prijs! Bij deze wensen we dus Christian Wijnants veel succes... 

page loaded