Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion wanna-have board

Door Tiany op 21.12.2008

Heb de voorbije 24 uur iets minder op mijn teer beminde intergalactische wereld gezeten en dat heeft vooral te maken gehad met mijn eindspurt naar de geschikte kerst cadeaus en vooral met het uren aanschuiven om bijgod te mogen betalen!!! The world's gone banana's! Volgend jaar, mij niet meer gezien in bomvolle shops, ik zal wel de nodige x-mas goodies via het net scoren! Maar bon, to the point, want heb weer iets gespot dat ik absoluut in mijn collectie wil zien belanden, echt het is weer belachelijk té cool wat mij betreft! 

Lara Stone, Isabeli Fontana, Toni Garrn & Edita zijn namelijk de spilfiguren van de zogenaamde "Model Skateboards" (de naam alleen al, echt geweldig!) gemaakt in opdracht van skatemerk DOODAH. De very wanted models werden op hout vereeuwigd in niets verhullende poses en met een DOODAH skateboard als accessoire. Deze wanna-have boardjes zijn uiteraard very limited edition en in feite het perfecte excuus om toch maar te beginnen skaten! 

model_skateb_01

Meer info? Surf dan naar www.doodah.ch ;o)

page loaded