Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bruni dit merci Pardon!

Door Angelique op 21.12.2008

In het begin van de week lieten we jullie weten dat ex-model & Madame France, Carla Bruni not amused was toen kledinglabel Pardon haar naaktfoto als ontwerp op nieuwe tassen publiceerde. Dit was niet zo slim van Pardon om commerciële zaken te doen met een foto, waarvan ze geen rechten bezitten. Dus spande Bruni onmiddellijk een rechtzaak aan en eiste 125.000 euro schadevergoeding dat ze dan ook wou schenken aan het goede doel.

Ondertussen is bekend gemaakt dat de Franse ‘First Lady’ de rechtzaak gewonnen heeft. De rechtbank besliste afgelopen donderdag dat Carla een schadevergoeding van 40.000 euro van het kledingbedrijf Pardon krijgt. De eigenaar van Pardon gaat tegen de uitspraak in beroep, omdat hij het bedrag te hoog vindt...ça vakes toch? Carla eiste 125.000 euro en Pardon moet maar 40.000 euro neertellen, wij vinden dat eigenlijk dik oké...

bruni_02

page loaded