Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivier Theyskens kisses Nina Ricci goodbye?

Door Angelique op 20.12.2008

Onze eigen Belgische trots Olivier Theyskens zou naar verluid ruzie hebben met de directie van Nini Ricci omdat zijn voorjaarscollectie voor 2009 niet zou aanslaan bij het modehuis.

olivier_220x198

Wij vinden dat bijzonder raar en hopen dat dit echt wel een roddel is... Theyskens is een gevierd designer. Zo heeft hij van Madame Vogue, Anna Wintour herself, de CFDA Award in handen gestopt gekregen toen hij hoofddesigner bij Rochas was. Hij is ook erg geliefd bij heel wat sterren zoals Jennifer Anniston, Madonna, Nicole Kidman, Reese Witherspoon en vele andere.

olivier_theyskens_reese_220x198
Hollywood actrice Reese Witherspoon in een creatie van Nina Ricci by Olivier Theyskens

Olivier Theyskens moest eerder al Maison Rochas verlaten toen eigenaar Procter&Gamble in 2006 besloot om het modehuis op te doeken. We hopen dat Olivier, als 32-jarige toptalent, in 2009 succes oogst en dat hij -wie weet- wel een eigencollectie zou lanceren...Cause, we love him!

page loaded