Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sienna debuteert op London Fashion Week

Door Tiany op 19.12.2008

De Twenty8Twelve ladies Sienna & Savannah Miller hebben blijkbaar geen last van de economie, want terwijl er heel wat ontwerpers afhaken op de fashion weeks besluit het duo om in februari 2009 voor het eerst hun collectie te tonen op de Londonse catwalk. Al vijf seizoenen slagen de zusjes Miller erin om met hun vintage geïnspireerde jurkjes en boho chic style heel wat fashion ladies te bekoren. De Twenty8Twelve goodies worden tot nu toe enkel in London verkocht in de mini concept store en in über trendy warenhuizen als Selfridges en Harvey Nichols. Naar Miller zeggen is het tijd om de brand in de picture te zetten en dus naar een andere level, met andere woorden tijd voor de befaamde London Fashion Week die in 2009 haar 25ste verjaardag viert. Wij kijken dus uit naar dit gebeuren want uiteraard zullen Sienna & Savannah zorgen voor de nodige boho style wanna haves.  

sienna_twentyeighttwelve_01

page loaded