Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

An evening chez Paul

Door Tiany op 18.12.2008

Afgelopen weekend liet ik je al weten dat Sir Paul Smith himself een feestje kwam brouwen in het Antwerpse om de opening van zijn über beautiful shop in de Kelderstraat te vieren en zo gezegd zo gedaan...Belmodo.tv ontving the very wanted invitation en trok dan ook met plezier haar party shoes aan (die helaas ook zeer pijnlijk bleken te zijn, maar bon) om het Paul Smith imperium te gaan bewonderen in het gezelschap van heel wat very nice people. 

Voor een uitgebreid verslag van de store, kijk je best onder onze rubriek shops, want dit stukje tekst staat helemaal in teken van party hardy designer Paul Smith en zijn zalig creeezy invitees, die tussen de macarons, voorbijvliegende hapjes en de nodige drinks gezellig een dansje placeerden op de beats van dj duo L-fêtes. Even ook ter info...Paul Smith is werkelijk de meest charmante sir ever, Respect dus en go check out his store ;o)

En omdat pictures meer kunnen zeggen dan woorden...some Paul Smith Party eyecandy! 

ps_03

ps_10

Ai, Sir Paul Smith shakin' some booty!

ps_01

Lovely red-head dressed in Dries Van Noten next to the goodie bag...

ps_14

L'Oréal delegatie: aanwezig!

ps_08

Glenn Sestig en Inge "Essentiel" Onsea looking sexy!

ps_05

Cheers!

ps_09

Lady Inge showing some Love to Pedro Garcia/Maliparmi Philippe V

ps_07

Belmodo ladies en Ruth (editrix Marie-Claire) looking happy with Paul.

ps_13

DJ ladies L'fêtes.

ps_02

TK & the killer heels!

ps_06

Delphinetje, Maaike & Friend

ps_04

Paul & Mista Jurgen

ps_15

Sumo delegatie: aanwezig!

ps_11

Paul Smith showing some love to the little bun in the oven ;o)

page loaded