Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Floral beauty aan je benen

Door Tiany op 17.12.2008

De wondere wereld van internet heeft ontzettend veel te bieden, je moet het alleen maar vinden! Belmodo.tv zit niet stil en schuimt de wereld vanuit de bossen op zoek naar de mooie dingen des levens die zorgen voor heel wat fashionista vreugde! 

Vandaag vielen mijn oogjes op het wondermooie fenomeen van "gebloemde kousen" en verdere research zorgde voor de ontdekking van dé site bij uitstek om de gebloemde benen goodies aan te kopen. In deze toch wel sombere en grijze tijden moet je het mooi weer zelf maken en daarom zeg ik luidkeels "jaaaaaa" aan een overvloed van bloemetjes in pastel tinten en nog meer. Combineer deze met de nodige retro pumps (of Dr Martens!) and darling you'll have all my respect!  

floral_kousen_03

www.lovecolour-lovetights.com is dus dé site voor heel wat kousen in 1001 kleuren & prints!

floral_kousen_01

floral_kousen_02

page loaded