Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Geruchten afdeling Johansson

Door Tiany op 16.12.2008

Ons Belmodo.tv oortje kreeg weer interessante geruchten uit lalaland te horen. Naar het schijnt zou Miss Scarlett Johansson in zee gaan met Dolce & Gabanna, de campagne zou zelfs al geshoot zijn.  Het duo zou haar gekozen hebben als niuew gezicht voor de spring/summer 2009 campagne. Afgelopen weekend liet ik jullie al weten dat Dolce & Gabanna een eigen make-up collectie lanceert en dat ze hiervoor een Hollywood icoon zouden kiezen. Misschien word La Johansson dus het gezicht voor de beauty afdeling van het Italiaans duo, misschien gaat ze wel aan de haal met de fashion campagne...die details kunnen we helaas nog niet meegeven, maar we houden je uiteraard verder op de hoogte! 

Ondertussen is de "celeb count" voor campagnes gestegen naar 3: met Katie voor Miu Miu, Madonna voor Louis Vuitton en nu dus Scarlett voor Dolce & Gabanna.

scarlett_01

page loaded