Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Yes, I can Billy!

Door Tiany op 15.12.2008

Weet je niet wat geven met de komende kerstdagen, dan raden wij je een Billy aan! Billy is de eerste virtuele gift card voor alles wat je online maar kan kopen en ondertussen weten we dat dat veel kan zijn ;o) Shoppen via het internet wordt met andere woorden nog eenvoudiger! En geloof me, it's really easy en leuk om te geven en vooral om te krijgen, je doet er namelijk nooit een miskoop mee ;o)

What to do? Wel surfen naar  www.billy.be is de boodschap, daar kan je een prepaid- Master Card kopen voor vriend of vriendin met een door jou bepaalde som, een door jou ontworpen verpakking en uiteraard voorzien van een leuke gepersonaliseerde boodschap. Deze Billy wordt dan via mail gestuurd naar de persoon die je wil verrassen en dan kan hij of zij genieten van een heuse shopping spree on the world wide web (ten minste overal waar je met MasterCard kan betalen, maar dat is bijna overal)! Kortom, it's the easy way to shop en het bespaart je heel wat ellende tijdens deze toch wel drukke kerstdagen! 

billy_01

page loaded