Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trinny & Susannah goodies

Door Tiany op 13.12.2008

Eindelijk is het zover en kunnen we binnenkort massaal in België de "Magic Knickers" kopen van stijl queens Trinny & Susannah. En voor wie nog niet weet wat die zogenaamde "Magic Knickers" zijn...let me tell you, they're faboulous! Even ook de technische uitleg, want echt waar deze figuurcorrigerende slips en panty's zorgen voor het juist liften van de bips, maken echt waar de buik plat én slanken de dijen af....Ideaal dus om te dragen onder je party jurkje de komende feestdagen. Toegeven dat het iets minder sexy oogt naar je partner toe eens je jurkje uit is, maar het resultaat mét kleren aan is echt magisch en bovendien kan je nog steeds het licht doven ;o)

Voor wie graag wil weten waar je de Trinny & Susannah goodies kan kopen just dial 053/85.95.34

trinnyen_sussy_01

trinny_02

page loaded