Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Paul Smith komt naar Antwerpen!

Door Tiany op 13.12.2008

Nog 4 nachtjes slapen en dan komt Paul Smith in hoogst eigen persoonlijkheid zijn allereerste Belgische shop inaugureren! De Paul Smith store opende zijn deuren eind november in modestad Antwerpen en zoals het in de fashionbizz hoort, moest daar nog een party van komen...aanstaande woensdag dus! Helaas wel voor een select publiek... 

Paul Smith opende een imperium aan de Opera in Antwerpen en zoals naar goede PS traditie is het weer een kleurrijk pareltje van een winkel geworden met heel wat streepjes, bloemetjes, art deco meubelen, de prachtige collecties voor mannen en vrouwen en een uitgebreide keuze aan accessoires en gadgets....kortom het is weer een winkeltje dat je gezien moet hebben. 

paul_smith_02 paulsmith_01

Paul Smith - Kelderstraat 2-3 - Antwerpen

page loaded