Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

R.I.P Bettie Page

Door Tiany op 12.12.2008

betty_220x198bettyI_220x198

Ok, het is ondertussen al middag! Maar ik heb samen met Dita Von Teese de tijd nodig gehad om het overlijden van icoon Bettie Page te verwerken...want geef toe ook al was ze 85, kwam het nieuws deze ochtend als een zware schok aan! Een beetje ironisch voor een fashionista als ik (die van massa's kleren houdt) om een hele voormiddag te rouwen om een vrouw die bekend werd om het ontdoen van haar kledij, maar zonder Miss Page was er ook geen sprake geweest van de Pin-up Girl stijl of La Fille d'O die allebei toch wel behoren tot mijn favorietjes! In feite hebben we veel te danken aan deze lady, ze heeft namelijk echt een enorme invloed gehad op onze kledij! Ze was beeldschoon, controversieel & inspirerend en om die redenen en nog meer zullen we je missen Bettie!

betty_300x200

page loaded