Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Juweel van een jurkje!

Door Tiany op 12.12.2008

Vandaag weer een fijne vondst gedaan op het wereldwijde web, namelijk de unieke designs van de zeer getalenteerde Griekse ontwerpster Mary Katrantzou. De dame in kwestie studeerde aan de befaamde Central Saint Martins Academie in Londen en wist de aandacht te trekken van menig fashionista met haar afstudeercollectie die voornamelijk bestond uit t-shirts beprint met onwaarschijnlijk oversizede juwelen. Noways is dit ook nog steeds de sterkte van Katrantzou. Haar spring/summer 2009 collectie is geweldig kleurrijk en poppy en uiteraard versierd met haar kenmerkende surrealistische juwelen. Nu nog even uitzoeken waar ik deze te gekke jurkjes kan kopen en hopen dat ze geen fortuin kosten! 

Hou trouwens deze girly in de gaten, want wij voorspellen dat ze heel wat celebrities zal bekoren met haar creaties en dus voor furore zal zorgen in de fashion industry. (www.marykatrantzou.com)

mary_02

mary_05

mary_03

mary_01

page loaded