Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lagerfeld, Donatella en Galliano in hun blootje!

Door Tiany op 11.12.2008

De Britse ontwerper Henry Holland maakte al eerder furore met zijn logo t-shirts met spreuken als "Do Me Daily Cristopher Bailey" (je weet wel de ontwerper van Burberry). Model en Holland friend Agyness Deyn werd regelmatig gespot in deze kleurrijke tees en zodoende werd London party boy Henry über bekend. Wel, voor komend seizoen keert Henry terug naar zijn roots, namelijk t-shirts! Deze keer geen logo's maar schetsen van naakte autoriteiten en iconen van de fashion industry...geweldig dus! Verwacht je dus aan een Agyness, Kaiser Karel, John Galliano en Donatella in hun blootje...

Deze fashionista must-have tees zullen pas vanaf 2009 te koop zijn voor ongeveer € 80, best veel voor een t-shirt...maar ja, can you resist a naked Galliano? Ikke niet, dus kopen die handel is de boodschap. Voor wie zich nog afvraagt waar je deze goodies kan kopen: de über hippe shop Dover Street Market in Londen zal ze verkopen en via de HoH website zal je ook nog zo'n exemplaar kunnen scoren.  (www.houseofholland.co.uk)

holland_01holland_02

holland_03holland_04

page loaded