Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jerry Hall wordt nieuw gezicht van Chanel!

Door Tiany op 10.12.2008

Kaiser Karl Lagerfeld heeft een nieuwe muse gevonden in de gedaante van “well preserved” (of zou het botox zijn?) ex-model en aanhoudster van Mick Jagger…madame Jerry Hall. Jerry wordt dus het gezicht van de nieuwe Chanel tassen en dus ook van de nieuwe campagnes. Ongetwijfeld zal ze hiervoor astronomische bedragen ontvangen en een geweldige lading Chanel goodies. Mij zouden ze al verblijden met enkel de goodies, maar bon! 

Mr. Chanel blijft het doen met big celebs, zo werkte hij al eerder samen met Nicole Kidman en Keira Knightley. Wat de komende campagne betreft weten we dat Karl zich liet inspireren door de bekende Colette novelle "Chéri", over een jonge man die hopeloos verliefd wordt op een heel wat oudere vrouw... Wat typecasting betreft kan Jerry wel tellen! Mannelijk "hunk" van dienst is Baptiste Giabiconi...ai caramba dus! En dan is er uiteraard ook nog de goodie waar het allemaal om draait, een nieuwe versie van de Chanel quilted bag...wanna-have nummer 10987 dus ;o)

jerry_en_chanel_02

jerry_en_chanel_01

"the male model"... looking naaaaice!

page loaded