Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Catwalk Murphy

Door Tiany op 10.12.2008

De Ierse zangeres en stijlicoon Roisin Murphy is helemaal into fashion! En na een seizoen op de frontrows van heel wat respectabele shows, heeft de lady een plaatsje weten te scoren op de catwalk, als model nog wel! Little Miss Funky loopt binnen een kleine maand de allereerste couture show van ontwerper Alexandre Vauthier. 

Alexandre Who?! Hoor ik je al denken. Wel, de man doet weliswaar niet direct een belletje rinkelen, maar Vauthier heeft al jaren ervaring opgedaan op de couture afdeling van Jean Paul Gaultier en is ook lang het rechterhand van Thierry Mugler geweest...met andere woorden de man weet wat hij doet. Of Roisin weet wat zij doet moet nog blijken, maar wellicht is haar eerste komende catwalk prestatie dé reden geweest van haar aandachtig gedrag op de eerste rij. Op 28 januari zien we Roisin's eerste stapjes op de catwalk in de debuut collectie van Vauthier, die wegens zijn palmares aan to-die-for jobs hoge verwachtingen schept...Place to be is Parijs tijdens de befaamde couture week, het is maar dat je het weet!

roisin_02

De ontdekking van Gareth Pugh nog voor Beyoncé, maar dude?! What's with the shoes?!

roisin_01

Looking nice naast Roberto Cavalli.

page loaded