Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Adidas to die for!

Door Tiany op 10.12.2008

We hadden al eerder gemeld dat Adidas in 2009, 60 kaarsjes mag uitblazen en dat ze om dit te vieren ons zouden bombarderen met te gekke Adidas must-haves. Wel, het is dan weer zover...Adidas heeft niemand minder dan de eclectische ontwerper Jeremy Scott weten te strikken voor een geweldige limited edition collectie Adidas Originals voor girls & boys. Mr. Scott kroop achter zijn tekentafeltje en dit resulteerde in een sportieve, very fashion and glittery collectie die je gewoonweg in je kast wil hebben! Ikke toch alleszins!!! Eyecatchers zijn de gouden gevleugelde sneakers en de zwarte "fringes" jurk met Adidas print. Ook very nice, zijn de blinkende trainingsjackets en pants. 

Deze Adidas Originals Jeremy Scott collectie zal vanaf begin februari 2009 in de winkelrekken liggen...dus noteer het alvast maar in je agenda en van ons krijg je alvast een aantal pics van items die je zeker en vast in huis moet halen!  

adidas_03

adidas_JS_02

adidas_JS01

adidas_04

page loaded