Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het voorjaar kleurt Mimosa!

Door Tiany op 09.12.2008

Vanaf nu is er gen sprake meer van geel wat mij betreft, ik ben namelijk op een veel schattiger woord gevallen dat de geel-achtige teint eveneens benadert: MIMOSA, isn't that cute?! Pantone - ook wel bekend als de autoriteit van kleur - heeft Mimosa geselecteerd als dé must-have kleur voor het voorjaar van 2009 en daar kan ik alleen reuze blij om worden. De beschrijving van Mimosa; wel, it's an "orange-hued yellow" en voor wie echt van details houdt, bij deze het officiële nummer van deze über hippe kleur PANTONE(R) 14-0848! 

Ik van mijn kant, kan niet wachten tot deze optimistische kleur zijn intrede doet in de winkels. Ben er dan ook van overtuigd dat de economische recessie quasi onmiddellijk gebaand zal worden uit mijn hersenpan bij de ontmoeting met Mimosa outfitjes,  met ongetwijfeld Tante Visa momenten tot gevolg!  Je hoort me niet klagen, ik ga gewoonweg Mimosa all over the place zijn! En denkend aan het feit dat ik ongeveer 8 maanden ver in mijn zwangerschap zal zitten kan je wel degelijk spreken van "all over the place"...

mimosa_01 

En what about you ladies? Gaan jullie voor Mimosa of hou je het bij de thee?

page loaded