Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pliage à la Jeremy Scott

Door Tiany op 08.12.2008

De Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott lijkt wel een vaste waarde te zijn geworden voor de klassieker van Longchamp: de Pliage. Nadat hij afgelopen seizoen deze iconische tas de looks van een credit card had gegeven wordt de Pliage voor de zomer van 2009 in een Jeremy Scott Floral Flights jasje gestoken. Met andere woorden een leuke combi van roosje en vliegtuigen...very cute, niet?! 

Deze leuke en must-have versie van de le Pliage tas zal zeer binnenkort online te bestellen zijn op de website van Colette (www.colette.fr) en pas in februari volgend jaar hier en daar te koop in de Longchamp shops. Bovendien is het aantal weeral beperkt, dus run for your Le Pliage Floral Flight bag zou ik zo zeggen.....I know I will!

lepliage_01

Le Pliage Floral Flight & some very HOT sneakers!

page loaded