Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shuella’s in town!

Door Tiany op 07.12.2008

Shu-wat-zeg-je-me-nu-weer? Shuella, een samenvoegsel van Shoe & Umbrella en zo krijg je stilletjes aan een idee van wat mij betreft weer een ingenieuze uitvinding die weliswaar je complete look zou kunnen redden! We wonen nu eenmaal in een klein nat landje, waar voortdurend je outfit dreigt te verzuipen...gelukkig kunnen we coupe, maquillage en the cute looking dress al goed beschermen met de traditionele paraplu, maar nu zijn er ook een aantal oplossingen om je teerbeminde (en ohh zo kostelijke) Louboutins regenproof te maken. 

Enerzijds kan je rekenen op de "Swims City Slippers" die naast praktisch ook nog wel stylish zijn. Maar, ik ben dan weer helemaal gevallen voor de zogenaamde Shuella's die weliswaar een beetje "quirky" zijn, maar lekker efficiënt ten tijde van stortbuien en modderige poeltjes! En ok, toegeven je moet wel een beetje lef hebben om rond te lopen in roze, fluo gele of groene schoenbeschermers! Maar bon, het gaat nu eenmaal wél om de bescherming van je ongetwijfeld té gekke pumps en daar heb ik wel wat voor over. Dus in the name of fashion en in extreem vochtige toestand, zeg ik luidkeels Shuella! Bij deze ook een oproep aan Rihanna, of ze nog een remake wil maken van haar hitsingle; deze keer dus "Under my Shuella..ella....ella"

shella_02

shuella_geel_01

De Shuella is online te bestellen via www.shuella.com en kost $ 49,95. Bij elk paar Shuella krijg je ook een opbergzakje en doekje om je Shuella weer droog te maken (ohh so cute!).

swimscityslippers01

De Swims City Slipper kan je online bestellen en kost $ 95 via www.swimsstore.com . Dit goedje is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

page loaded