Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The New It Bag!

Door Tiany op 05.12.2008

Ach ja, designer bags...iedereen praat erover en het lijkt wel een schande te zijn als je er geen bezit. Maar ladies, niets is minder waar...en in tijden van recessie hoef je echt geen lening aan te gaan om die ene Chanel in huis te halen! Voor wie toch niet zonder brands kan, maar de nodige centjes niet in handen heeft en het overaanbod aan E-bay "neppers" kotsbeu is...hebben wij een veel goedkopere, originele en creatieve optie! Welkom in de wonderbare wereld van "Counterfeit Crochet", die wat mij betreft geniaal is en die al langer uitgevonden had moeten worden! Counterfeit Crochet is dé site die je op weg helpt om je eigen designer tas te haken. Of het nu Fendi, Dior of Chanel is wat op je verlanglijst staat, dankzij deze site zullen zelfs de onhandige diva's onder ons het crochteren onder de knie krijgen (want, ja, je krijgt hier ook een aantal links voor een snelcursus haken voor dummie's) en uiteraard krijg je de nodige patronen om je favoriete logo's te leren steken!

The new It bag is wat mij betreft een feit, toegeven je moet een beetje handig zijn, maar het resultaat kan echt de max zijn en bovendien erg geestig! 

Ik weet met andere woorden weer wat doen tijdens de kerstperiode ;o)

www.counterfeitcrochet.org

crochet_bag_01

crochet_tas_02

crochet_tas_03

page loaded