Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cadeautip : de crisishandtas

Door Angelique op 05.12.2008

Ten tijde van economische crisis moeten we creatief zijn want geen haar op ons hoofd dat er mag aan denken om onze passie op te geven...dus gaan we gewoon op zoek naar budgetvriendelijke koopjes!

De Gentse Kringwinkel Ateljee heeft de crisisgedachte helemaal gesnapt en pakt daarom uit met een eigen accessoirelijn: Gentmade. De originele handtassen zijn wat Belmodo.tv betreft dé kooptip voor het najaar. De Kringwinkel ontwierp zelf drie modellen en op basis van deze creaties worden de handtassen vervaardigd uit tweedehandsmateriaal (kledij, accessoires, …). Elke handtas is dus uniek, we like a lot ofcourse!!!

gentmade_300x200gentmade_300x200_2

In De Kringwinkel komt heel wat textiel binnen. Een deel ervan is niet bruikbaar voor verkoop (beschadigd, …). Door stukken van deze stoffen te verwerken in deze handtassen komen ze niet op de afvalberg terecht, mooie gedachte, dus groot applaus graag !!!

Het specifieke karakter van de handtassen maakt ze tot een ideaal eindejaarsgeschenk. Je komt verrassend uit de hoek en hoeft niet eens zoveel geld uit te geven. Naargelang het model betaal je 12,00 – 18,00 of 22,00 euro. Wauw, we like very, very, very a lot !!! grin

De handtassen worden vervaardigd in een sociaal tewerkstellingsproject. De Kringwinkel Ateljee stelt immers mensen tewerk die kortgeschoold, langdurig werkloos zijn en moeilijk aan een job geraken. Een topproject noemen we dat !!!

De Gentmade handtassen kan je kopen in De Kringwinkel Ateljee, aan de Vlaamsekaai in Gent.
Voor meer info surf naar www.ateljee.info

page loaded