Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Campagne Hype

Door Tiany op 04.12.2008

campagne_hype_05

Al eerder kregen jullie van mij de bevestiging dat Katie Holmes de Miu Miu campagne van 2009 mag sieren en ik liet jullie ook al weten dat Claudia Schiffer Naomi Campell van haar Yves Saint Laurent troontje heeft gestoot voor het komend seizoen. Daarom krijg je alvast een preview van wat mij betreft een zeer geslaagde YSL campagne (very 80's!!!). Wat we ook hebben geconstateerd, is dat de grote modehuizen zich niets lijken aan te trekken van de crisis! En dat blijkt uit het feit dat luxebrands als Balenciaga, Prada en Miu Miu onwaarschijnlijk veel modellen inschakelen om in hun campagnes te figureren!   

Balenciaga doet het met maar liefst 10 modellen, waarvan 1 Belgische namelijk Hanne-Gaby olé olé (Amanda Laine, Anabela Belikova, Anna Jagodzinska, Anya Kazakova, Diana Farkhullina, Elsa Sylvan, Hanne-Gaby Odiele, Iris Strubegger, Katie Fogarty, Kinga Rajzak).

Miu Miu betaalt niet alleen voor Katie Holmes, maar ook nog voor 8 over het algemeen "new faces" (Darya Kurovska, Elena Lomkova, Imogen Morris-Clarke, Katie Fogarty, Myf Shepherd, Sophie Srej, Tilda Lindstam, Yulia Leontieva)

En ook Prada kiest voor 8 schoonheden ( Anna Jagodzinska, Giedre Dukauskaite, Katrin Thormann, Nimue Smit, Sigrid Agren, Toni Garrn, Viktoriya Sasonkina, Ymre Stiekema)

campagne_hype_01

Hanne Gaby-Odiele — Balenciaga Spring 2009

campagne_hype_04

Katie Fogarty — Balenciaga and Miu Miu Spring 2009

campagne_hype_03

Anna Maria Jagodzinska — Balenciaga and Prada Spring 2009

page loaded