Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sprouse hommage by Marc Jacobs

Door Tiany op 03.12.2008

Marc Jacobs heeft weer een fijne reden gevonden om in zijn blootje te staan en ons hoor je niet klagen bij het zien van zijn toch wel aantrekkelijk getuned lijfke! Voor Louis Vuitton pakt hij in januari 2009 uit met een limited edietion collectie met graffiti prints van de jaren '80 fashion designer en kunstenaar Stephen Sprouse. Mr. Sprouse werd super beroemd om zijn kleurrijke graffiti prints die hij in zijn collecties verwerkte (de man werkte onder anderen samen met Keith Haring, ontwierp kledij voor Debbie Harry en Duran Duran). Als hommage aan deze legendarische in 2004 overleden designer zorgt Marc Jacobs voor een collectie tassen, schoenen en kledij. Daarnaast krijg je ook nog op 15 december de welovesprouse.com site met heel wat informatie over de designer en uiteraard is er nog de naakte gegraffiteerde Marc Jacobs foto die in de januari editie van Bazaar zal verschijnen en dus nu al in preview bij ons uiteraard ;o)

mar_j_02

marc_J_03

marc_J_01

page loaded