Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sasha Fierce goes Thierry Mugler!

Door Tiany op 03.12.2008

Miss Sasha Fierce (the artist formerly known as Beyoncé) heeft de smaak van designer outfits helemaal te pakken en zal tijdens haar volgend tournee gehuld gaan in de creaties van de Franse ontwerper Thierry Mugler. Mugler zorgt niet alleen voor 58 adembenemende outfits, maar wordt ook creatief adviseur van de ganse show (dat betekent licht, decors en choreografie)...de comeback van Mugler zal dus niet ongezien voorbij gaan! Dat lady Sasha Fierce een grote fan is van Thierry Mugler blijkt onder anderen ook uit haar recente albumshoot waar ze zich in een vintage Mugler outfitje wist te wurmen. 

Remember de "motorbike dress" die eerder gebruikt werd in de George Michael clip "Too Funky"? Echt pure nostalgie!

fierce_mugler_01

page loaded