Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jessica Alba 12 maanden lang!

Door Tiany op 03.12.2008

Na de Franse Vogue kalender, met de very lovely anno 2009 pin-ups geshoot door enfant terrible de la fotografie Terry Richardson en na de Botswaanse "puur natuur" van Pirelli's modellen is er nu ook 12 maanden de beauty van Jessica Alba die een lucratief contract met Campari heeft kunnen afsluiten! Fotograaf van dienst deze keer is de befaamde Mario Testino en het resultaat is lekker retro en op en top glamour! Mrs. Alba ziet er adembenemend uit en dan stel ik me ook de vraag of de lady in kwestie de kiekjes heeft laten shooten voor haar zwangerschap...zo niet, goed bezig!!!

Met deze limited edition kalender treedt la Jessica in de voetsporen van mooie ladies als Eva Mendes en Salma Hayek...very nice dus!

campari_02

campari_04

campari_03

page loaded