Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Topbeauty Vodianova goes Etam

Door Tiany op 01.12.2008

Belmodo.tv liet jullie op 13 oktober al weten dat Natalia Vodianova, het Russisch topmodel semi-retired van de catwalk, natural beauty en moeder van 3 kids, haar eigen lingerijlijn op de markt zou brengen...wel we hebben nog meer info en ditmaal bevestigd nieuws door Etam. Want Natalia Vodianova is vanaf voorjaar 2009 het nieuwe gezicht van Etam.

NATALIA_300x300

Als icoon van de modewereld bij uitstek, zal ze de vrouwelijke en moderne visie van het merk uitdrukken. Een merk dat emotie, verleiding en poëzie naadloos combineert. Eerlijkheid, enthousiasme en vrijgevigheid vormden de leidraad bij de keuze van Etam, en dat geldt ook voor het leven van Natalia. Deze gedeelde waarden zorgen ervoor dat zij de ideale ambassadrice voor het merk wordt.
Met haar schoonheid, zachtheid, haar persoonlijk en professioneel engagement wordt Natalia Vodianova de bezielster van een merk, dat inmiddels bijna een eeuw een onafscheidelijke gezel is voor miljoenen vrouwen.
Een samenwerking die ongetwijfeld verder zal gaan dan louter foto’s…Belmodo.tv houd je uiteraard weer op de hoogte, l' histoire de Vodianova wordt vast en zeker vervolgd.

page loaded