Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Silent Coco Chanel Movie

Door Tiany op 01.12.2008

Grand master Karl Lagerfeld pakt deze woensdag weer uit met een klein meesterwerkje! Mr Chanel heeft namelijk een een stille film -van maar liefst 10 minuten- gemaakt over belmodo.tv all time favourite ontwerpster Coco Chanel. Gabrielle look-a-like model van dienst heet Edita Vilkeviciute en aan de reeds gepubliceerde screenshots kunnen wij niet anders zeggen dan "looking verg good & artistic!" Deze stille film zal op woensdag 03 december gelanceerd worden samen met de "Chanel Paris-Moscow pre fall ready-to-wear collectie"....ik ben alvast heel erg benieuwd naar het volledige resultaat!

chanelfilm_01

chanelfilm_02

chanelfilm_03

In 2009 mag je ook de film over het leven van de ontwerpster verwachten, met niemand minder dan Audrey Tautou als de jonge Coco Chanel.

page loaded