Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agnieszka Kulina is Flair Model 2009

Door Tiany op 01.12.2008

Ja hoor de Belmodo.tv favoriete heeft gewonnen, wij happy happy. Proficiat Agnieszka ! En absoluut waar, het was een fijne lichting mooie meiden, maar ja, een favorietje heb je altijd!

Sinds afgelopen zaterdag 29 november is Agnieszka Kulina het overgelukkige Flair Model 2009. Deze 20-jarige schone uit Deurne droomde van een carrière als model en soms komen dromen ook gewoon uit. Dankzij Models Office & Flair zal Agnieszka vanaf nu haar droomjob kunnen realiseren.....zo vertrekt de lady eind januari 2009 al naar Thailand voor ettelijke Flair shoots (allé ja, als de situatie een beetje snorrekes zit dan zit lady Kulina binnenkort in het warme Phuket!) Belmodo.tv was zaterdag uiteraard aanwezig in de Carré in Willebroek, om de finale show te bewonderen. Van de partij waren ook Neil Hamil van Elite Models - New York en Mr Loic van Ford model - Parijs en nog tal van belangrijke big chiefs van grote internationale modellenbureaus, die allemaal voor de charme van de sympathieke en mooie Agnieszka vielen.    

flair_model_01

Lady A., wij wensen je veel succes, goed hard werken en je komt er zeker en we hopen je very fashion personality snel op de covers te zien prijken....Good Luck! 

flair_model_02

Agnieszka temidden van de hoofdredactrtices van Flair

page loaded