Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Lagerfeld loves Britney!

Door Tiany op 29.11.2008

De wonderen zijn de wereld nog niet uit en zodoende heeft Britney Spears een extra fan erbij. En niet zomaar iemand, maar wél sir Karl Lagerfeld! De blonde popdiva mocht een award in ontvangst nemen van Mr. Chanel tijdens de Bambi Awards in Duitsland en op dat moment kreeg ze dan ook de mededeling van hem dat hij haar enorm bewonderde. Wij van onze kant vinden het ook wel een beetje chapeau dat de lady in kwestie zo straf uit haar miserie is teruggekeerd en ook al ben je niet helemaal weg van haar tunes moet je toch toegeven, dat je haast elk Britney nummer kan meezingen of niet?!  

bit_bit_01

hmmm, Bit Bit die er verdacht Madonna-achtig uitziet! Wie draagt de look beter volgens jou?

page loaded