Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hermès onder de Christie’s hamer

Door Tiany op 29.11.2008

Dringend gezocht: het winnend Euromillions lotje en graag zo snel mogelijk, want op de jaarlijkse Christie's veiling gaan er 23 geweldige vintage Hermés tassen onder de Christie's hamer en je kan online meebieden (as if?!). De 23 pareltjes van tassen worden op 9 december geveild dus voor wie in een super decadente bui zit, bij deze weet je wat doen. Niet onbelangrijk om te weten is dat je een zeldzame Haut à Courroires kan scoren (een Hérmes tas, waarvan er slechts 5 per jaar worden gemaakt en waarvan de eerste in 1900 werd gemaakt)  en dat één van de tassen ooit eigendom was van Oona Chaplin (indeed, de vrouw van Charlie Chaplin). Voor wie toch nog in crisis tijden op een of andere manier goede investeringen heeft weten te doen (please do share your secret!): het bieden begint bij € 3581, 44....ai caramba! Voor meer info kan je steeds surfen naar christies.com.

hermes_01

hermes_02

hermes_03

page loaded