Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vogue collector’s item

Door Tiany op 28.11.2008

Ook dit jaar is de december/januari editie van de Parijse Vogue een langverwachte must-have en dat heeft alles te maken met de jaarlijkse kalender die Vogue Parijs steeds laat maken voor haar aanhangers. Fotograaf van dienst voor de 12 maanden van 2009 was niemand minder dan Terry Richardson die zijn modellen hot en sexy liet poseren in ware 21st century pin-up stijl. Very nice als je het mij vraagt en voor wie niet helemaal overtuigd is, hebben we hieronder een klein voorsmaakje van de goodies van mister Richardson...zodat je geen seconde langer moet twijfelen aan de aankoop van de december editie van Vogue Parijs.  Verkrijgbaar in de betere magazine store.

vogue_kalender_02    

 vogue_kalender_03

vogue_kanlender_01

page loaded