Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebrities en hun ontwerpers avonturen

Door Tiany op 28.11.2008

Mr. Kanye West maakt niet alleen goede muziek - want geef toe, de man is echt een krak in zijn muzikale doen - hij is ook een fashionfreak, die je regelmatig tegen het lijf loopt tijdens de modeweken. Ik sprak hem vorig jaar tijdens de Parijse Fashionweek backstage bij Sonia Rykiel & he's so sexy to !!!! Maar los daarvan pakt deze stijlgoeroe eindelijk uit met zijn lang aangekondigde collectie Pastelle...Wij zeggen dan ook niet neen, want ondertussen weten we dat de man smaak heeft en hij belooft heel wat ultra coole, edgy en very nice van snit outfits!

kanye_01 Mr. West in Pastelle jas...we like!

Nog nieuws vanop het "celebrities wanting to be designers" front, want ook Victoria Beckham pakt uit op maandag 1 december met haar debuut collectie jurkjes. Wat mag je verwachten? Een mini collectie van 10 modellen, veel strakke, nauwaansluitende getailleerde kleedjes gemaakt voor de spaghetti ladies onder ons... weliswaar een mooie en vrij sobere collectie in luxe materialen en helaas ook luxe prijskaartjes. Het filmpje dat de Spice girl liet maken voor haar jurkjes is wel heel erg grappig...leuk om te weten dat Mrs. Posh toch nog iets van humor afweet ;o) En ehh, voor wie interesse heeft in een Posh jurkje is www.victoriabeckhamcollection.com dé site van dienst.

victoriadress01 the Posh dresses...

vicitoria_dress_02 Posh op inspiratietocht! 

En het is nog niet gedaan, want ook headband queen Mischa Barton wil haar creativiteit met ons delen en meer bepaald met een collectie wanna-have haarbanden die toch wel circa € 90 kosten, maar wel voorzien zijn van de nodige pracht en praal. Barton's goodies kan je kopen via www.staceylapidus.com .

mischa_01 Barton goodies.

mischa_03 

Frisse barton met nice looking headband!

page loaded