Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Preview van het Accessoire Front

Door Tiany op 27.11.2008

Avant-premières, ik ben er gek van...kwestie dat ik nu al kan beginnen sparen voor al het moois dat we volgend seizoen voorgeschoteld zullen krijgen. Vanop het accessoire front wil ik dan ook even de focus leggen op de schitterende Belgische collectie van Les Précieuses die je van a tot z kan checken en kopen bij de Les Précieuses shops in Brussel (meer bepaald in de Dansaert straat en aan de G. Brugmaan plaats). Na een wintercollectie waar dieren een groot thema vormden, duikt ontwerpster Pili Collado in de bloemen. Dit betekent prachtige colliers, armbanden en broches met very nice chunky flowers en uiteraard leuke kleurtjes die je outfit die extra touch zullen geven. De prijs is uiteraard een beetje high end, maar het is wel Belgisch, super origineel en nog steeds goedkoper dan de gemiddelde Marni collier! 

precieuse_02

precieuses_01_

precieuse_03

page loaded