Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sir Matthew goes H&M!!!

Door Tiany op 25.11.2008

Ohhhhhh my GOD, ik geloofde mijn ogen bijna niet toen ik vandaag het heugelijke nieuws kreeg dat de volgende gastontwerper van H&M niemand minder is dan de door mij geadoreerde Matthew Williamson. Dit betekent dan ook meteen dat ik eindelijk een Williamson ga kunnen betalen, wat zeg ik…ik ga gewoon voor H&M kamperen om de ganse collectie te kopen.

matthew_tiany

Voor wie het in Keulen hoort donderen, Matthew Williamson is dé ontwerper bij uitstek van alles wat ultra vrouwelijk, fleurig en lekker kleurrijk is…Sienna’ke Miller, Keira Knightley en Gwyneth Paltrow behoren tot zijn vaste aanhangers en ook zij behoren tot de "lucky few" die met de regelmaat van de klok een jurk mogen kiezen van Sir Matthew...waarom voel ik plots een opwelling van jaloezie opkomen?! 

Gelukkig zorgt H&M weer voor een betaalbare Matthew Williamson oplossing...God, weet dat ik van deze mode keten hou en met dit nieuws is mijn liefde dan ook groter geworden! De eerste Williamson collectie mag je verwachten op 23 april en slechts een aantal geselecteerde stores (we houden je dus op de hoogte). Een tweede lading volgt in mei en dan krijgen de heren ook een primeur, want Matthew zal voor het eerst ook zorgen voor een zomerse collectie voor hem (hmmm sexy, denk ik dan!) 

matthew_02

page loaded