Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Recessionista Deco

Door Tiany op 26.11.2008

Geweldig design hoeft niet persé samen te gaan met een duur prijskaartje en daar word ik alleen maar blij van. In mijn zoektocht naar de mooie dingen des leven botste ik plots om de geweldige vaasjes van The Hope Forever Blossoming. Plastieken vaasjes die functioneel plat zijn in lege toestand zodat ze super gemakkelijk opgeborgen kunnen worden, die circa € 10 kosten en erg "pop" en kleurrijk zijn van design. Hoe werkt het dan precies? Wel gewoon water ingieten, bloem er insteken en klaar ben je!

The Hope Forever Blossoming vase (de naam alleen al is geweldig!) is wat mij betreft echt leuk om in huis te hebben en geniaal als cadeau...Bovendien kan je vanwege de prijs meerdere exemplaren kopen, kwestie dat je de mix & match filosofie ook doortrekt in je interieur!

Nog meer info over The Hope Forever Blossoming vase kan je vinden op  www.thefutureperfect.com   

vaasjes_02

vaasje_01

vaasjes_03

page loaded