Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mister Diesel verovert fashionland

Door Angelique op 22.11.2008

De Italiaanse pret-à-porter grootmeester Renzo Rosso en de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs slaan de handen in elkaar. De Diesel founder is de big boss van het fashionimperium Staff International SpA en heeft onder de noemer Only The Brave labels als Maison Martin Margiela, Vivienne Westwood, Sophia Kokosalaki, Dsquared2, Diesel en het Nederlandse Viktor & Rolf in zijn bezit.

Renzo Rosso's bedrijf zal instaan voor het produceren en distribueren van de Marc Jacobs' menswear en de samenwerking start vanaf de spring/summer 10 collectie.

Renzo_Rosso_220x198marc_jacobs_220x198

Er zou een contract getekend zijn voor 5 jaar. Wat ons betreft na de Viktor&Rolf samenwerking alweer een fashiondeal van Rosso om U tegen te zeggen. De kleine Italiaan is alvast goed op weg om president van fashionland te worden...

page loaded