Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Als we de geruchtenmolen mogen geloven

Door Angelique op 20.11.2008

Ohh My God! Als we de geruchtenmolen mogen geloven is The Iron Lady of Fashion Anna Wintour van plan om ermee te stoppen en de volledige fashionbizz achter zich te laten. Mrs. perfect bob zou gezegd hebben dat ze het gevoel heeft alles gedaan te hebben en naar eigen zeggen is ze moe (van wat?! Het dagelijks ontvangen van een Chanel goodybag?). Anna's woordvoerders beweren dan weer dat het om een gerucht gaat en dat er niets van aan is. Maar ik heb altijd geleerd dat waar rook is, vuur is...Bon, we houden je hoe dan ook op de hoogte van de "pensionado Wintour" stories en voor de diehard fashionista's onder jullie zou ik zeggen, stuur gewoon je CV op...you never know sweeties. The sky is the limit! ;o)

anna_01anna_02

page loaded