Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebs & het Fashion Pub circuit

Door Tiany op 19.11.2008

Celebrities gaan om de vijf botten lopen met de jobs van modellen en als we de "rumours" mogen geloven, wordt er tijdens de S/S 2009 campagnes weer serieus aan broodroof gedaan! In een vorig berichtje liet ik jullie al weten dat de Material Divorcée Madonna naar alle waarschijnlijkheid de spilfiguur zal zijn van de Louis Vuitton campagne. Naar het schijnt zou de shoot zelfs al ingeblikt zijn, maar meer info en pics moet ik nog in handen krijgen. 

madonna_01

Verder mag je in het voorjaar van 2009 niemand minder dan breasted diva Pamela Anderson verwachten in de campagnes van Vivienne Westwood, een jaar geleden ontmoeten deze twee persoonlijkheden elkaar en sindsdien is Mrs Westwood een grote fan. Ben errrrrrrrg benieuwd naar het resultaat.

paela_04

En nog meer celebs acting like models, want naar alle waarschijnlijkheid wordt Mrs. Cruise (aka Katie Holmes, mamsie van de überschattige Suri) het nieuw gezicht van Miu Miu...ook hierover houden we je vast en zeker op de hoogte!

katie_03 

page loaded