Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party hardy bij Veritas

Door Tiany op 18.11.2008

The Little Black Dress (aka the LBD) is zo'n klassieker die je absoluut in je kast moet hebben hangen en voor nog geen € 40 kan je nu ook bij Veritas terecht voor een leuk exemplaar! Natuurlijk is het super belangrijk om je zwart goedje te voorzien van de nodige accessoires en laat dat nu net de "core business" zijn van Veritas die jou dus ook het nodige advies geeft om van je eenvoudig jurkje een party hardy dress te maken!

En voor wie inspiratie te kort komt en niet weet welk tasje, stel panty's, sjaal of paar oorbellen de perfect match maken, zorgt Veritas ook voor de nodige inspiratie, want vanaf vrijdag 12 december kan je in de Brusselse vestiging terecht voor een dosis creativiteit u voorgeschoteld door studenten van de Hogeschool voor Stylisme Francisco Ferrer in BXL...kwestie dat je op de hoogte blijft van de mogelijke variaties!   

veritas_01

veritas_02

veritas_03

page loaded