Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Good looking Cointreau

Door Tiany op 15.11.2008

cointreau_malandrino_400x300

De fles van een van mijn favoriete likeurs, Cointreau (dit naast champagne en uiteraard ook in minder zwangere tijden) werd voor de feestdagen onder handen genomen door de Frans-Amerikaanse ontwerpster Catherine Malandrino. De very sexy designer werd big time in New York toen Madonna in 2000 verliefd werd op een van haar creaties. Dit was een legendarische jurk gebaseerd op de Amerikaanse vlag en ever since Catherine heel erg HOT net zoals haar ultra vrouwelijke creaties.  Het was dan ook Miss Malandrino die de eer kreeg om de Cointreau fles in een nieuw glamour jasje te steken en dat deed ze met brillo. De Malandrino Conitreau fles werd gedrapeerd in een metalen kantwerkachtig corset, waarin het vrijheidsbeeld en de Amerikaanse sterren te bespeuren zijn...very stylish. En wat ons betreft een perfect compromis tussen deze Franse likeur en de ontwerpster met haar American dream.  

 catherine_malandrino_220x198

Deze limited edition Malandrino Cointreau kost € 75 en kan je kopen bij Colette in Parijs maar ook online, check www.colette.fr

page loaded