Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Take a bow voor Dries Van Noten

Door Tiany op 14.11.2008

Mocht mijn job lucratief interessant zijn, dan zou ik wel weten wat te doen met mijn maandsalaris. Een groot deel van mijn budget zou dan ongetwijfeld gaan naar de aankoop van zowat alles wat Dries Van Noten de catwalk uitstuurt, omdat ik gewoonweg een grote fan ben van zijn creaties en vaak wegkwijn bij het zien van die geweldige Dries etalage in de Nationalestraat. Mijn liefde voor deze creatieve Belg is uiteraard niet uniek aangezien de man een grote fanbasis wereldwijd heeft weten te verzamelen.  Blijk daarvan beperkt zich niet tot de vele shops wereldwijd die zijn collecties verkopen, maar ook de awards die aan de man uitgereikt worden. Zo werd Dries begin juni al in de bloemetjes gezet in de US of A en gisteren mocht hij bij onze noorderburen de zogenaamde Marie-Claire Prix de la Mode (in de categorie Best International Designer) in ontvangst nemen. Very nice dus en een dikke proficiat Dries van Belmodo.tv....we love you sir!

dries_01photo by Paolo Roversi

DriesVanNoten02photo The Sartorialist

dries-van-noten-03

page loaded