Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To Die For Modepop

Door Tiany op 14.11.2008

Terwijl de gemiddelde Vogue haar verjaardag viert met de een of andere topmodel op de cover dachten ze bij de Russische Vogue even net iets anders. Voor de 10 de verjaardag pakken onze fashionabele Russian friends namelijk uit met een collectie "to die for Matrioshka's" die gekleed werden door heel wat gerenommeerde designers...Celine, Armani, Versace, Dolce & Gabanna en onze eigenste Dries Van Noten en Martin Margiela...you name it and Vogue Matrioshka has it! Geweldig dus, met andere woorden en wat mij betreft een echt kunstobject. 

Nu, wat gebeurt er precies met deze beeldige 50 cm hoge handgeschilderde unieke exemplaren? Wel, ze worden geveild voor het goede doel en dit op 20 November. Good luck en vooral en vette portefeuille gewenst, want mijn vrees is dat deze modepoppen voor veel roebels over de toonbank zullen vliegen...en toch ga ik mijn kansen wagen, het is tenslotte voor het goede doel niet?!

Kijk voor informatie op: www.vogue.co.uk

matrioshka_01matrioshka_02matrioshka_03

page loaded