Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Goodies van thecherryonthecake.com

Door Tiany op 13.11.2008

Het kan niet anders dan goed zijn als je op een e-boutique botst met de naam "www.thecherryonthecake.com ". En als deze shop ook nog eens de filosofie 'Save the world, it's the only planet with chocolat' hanteert, dan weet je gewoon dat je helemaal goed zit... want, how much girlier can you get?! De Belgische e-shop www.thecherryonthecake.com is echt dé oplossing als je in tijdsnood zit en van de mooie dingen des levens houdt. En bij nader inzien, that sounds pretty much like me! En jawel hoor, voor ik het goed en wel besefte had ik deze ganse e-boutique doorpluisd en was mijn wishlist en cart flink gespijsd met heel wat goodies die me nu al gelukkiger doen voelen. Een bedelarmband van Mérésine, very sexy oorbellen van Laloul, een ketting to die for van Rosa Luccia, voor my girls een aantal leuke cadeautjes (want jawel, ik ben al bezig met de X-mas shopping) en voor dochtertje lief een schattig armbandje van Ribbon & Rock....God, wat kan het leven toch eenvoudig en leuk zijn. Vanuit je luie zetel zoveel leuke accessoires aan een fijne prijs kunnen bestellen zou wellicht ook verboden moeten worden...of toch maar niet ;o)

Girls, check it out en laat zeker weten wat jullie ervan vinden en ehh...veel plezier!  www.thecherryonthecake.com    

cherry_01cherry_02cherry_03cherry_04

page loaded