Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Café Costume au lait alstublieft

Door Angelique op 13.11.2008

Vanaf vandaag heeft Café Costume, na Antwerpen, er een tweede uitvalsbasis bij. Deze ateliershop vind je in de Leon Lepagestraat, een klein zijstraatje van de Dansaerstraat, de creatieve bakermat van Brussel. Café Costume is een eigentijds Belgisch tailoring label dat sinds vorig jaar het maatpak, zeer terecht, opnieuw in the picture wil zetten. Artiesten van eigen bodem als Soulwax, Gabriel Rios & A Brand zijn verzot op de street credibility van Café Costume.

 AlexSalinas_Soulwax_presspic_logo_220x198A-Brand_220x198

Boys, ben je nu student, boekhouder of een muziekfenomeen: het staat gewoon heel erg cool om een pak te dragen. Je straalt zelfzekerheid uit en je kan daardoor gemakkelijker je doel bereiken. En vergeet niet, vrouwen vallen voor mannen in kostuum en dat heeft CC helemaal begrepen!

Dus voor ons een Café Costume met veel melk alstublieft, mmmmmmm !

Meer info op www.cafecostume.be

page loaded