Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To Bi or not To Billow

Door Tiany op 11.11.2008

Mijn poezellige voetjes kunnen het hoge hakken regime niet altijd even goed aan en zijn dan ook blij van het moment ze gepresenteerd worden aan de FitFlop. De ergonomische work-out sandaal waar ik inmiddels een grote fan van ben, aangezien mijn benen sinds het gebruik ervan er toch "getuned" uitzien. Met de komst van de winter en het frequenter gebruik van kousen en sokken werd de FitFlop helaas verbannen, bad news dus voor mijn benen! Tot ik vorige week het persbericht mocht ontvangen dat de Billow op komst is....de winterse versie van de work-out pantoffel allertijden, warm pelske en al inbegrepen! Goodie, Goodie, Goodie dus en voor je houding, voeten en figuur is dit comfortabel goedje wat mij betreft echt duizend keer beter dan de gemiddelde UGG laars. Volgens mij trouwens ook best hip onder een skinny en dus volledig aanvaardbaar om boodschappen en dergelijke mee te doen...uiteraard moet ik dit nog eerst styling-gewijs voor de spiegel eens testen...tijd dus om mijn Billow's in huis te halen!  Keep you posted.

Billow FitFlop is te vinden in 3 verschillende kleuren en kost € 124,95 voor meer info kan je steeds bellen naar 013/67.01.01

billow_400x400

page loaded