Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ohh Yeah! ASOS goes Balmain

Door Tiany op 12.11.2008

I just love ASOS.com, dé website waar je look-a-like catwalk styles (kledij en accessoires) kan kopen en waar je zeer betaalbare alternatieven vindt op de peperdure red carpet creaties (geen wonder dat collega H en ikzelf een gezonde ASOS verslaving hebben). Voor de feestdagen pakt ASOS uit met een geweldige collectie helemaal geïnspireerd op Balmain. Het resultaat is een sexy, rock chic en über kleurrijke collectie... Cirque du Nuits getiteld...How much more fashion can you get? Wat mag je verder verwachten van de collectie...wel: veel strikken, glanzende, gestipte en gestreepte kleurrijke stoffen en het zal lekker kort zijn! Dus opaque kousen en killer heels zijn een must!  

check it out www.asos.com

asos_01asos_02asos_03

page loaded